onsdag 18 januari 2012

träningsabstinens & gardiner

glömde skriva om strykjärnshelvetet igår. Skulle byta gardiner, hade strykit klart gardinerna i köket, så la bara stykjärnet av!? Den bara dog liksom... den var ju direkt inte väl använd heller måste jag erkänna, så där stod jag med skrynkliga gardiner. Fick låna syrrans idag så nu är dom strykna och uppe, vuxenpoäng te mäj!

Riki har väldigt ont i tassen idag, tvättade och undersökte ordentligt igår och såret är väldigt litet, men ganska djupt så han kanske inte är så töntig ändå. Klipade rejält, ser inget innuti så hoppas inte det sitter nån flis eller liknande inne där. Är inte svullet lr så, det är bra. Stackars fis.... ont ont!

Jobbar delat tur idag så har varit iväg två tim nu på morgonen, börjar halv 3 igen. Så i brist på annat sitter jag här och glor omkring... beställt mer kostillskott har jag gjort, haft "kosttillskott pause" nu i ca två veckor så det är väl snart dags igen och valpen ska ju ha när han väl kommer.... 31 januari är det datum jag fått nu. Så får vi väl se.... suck!

Bokat hotell till ewpl tävlingen i lund påskhelgen, fan va jag lääängtar! Är ju en tävling innan i Norge, Sandnes. Vet inte hur jag ska göra där, har nog inte råd att åka på den också... är ju en dagars och ca 90 mil enkel väg. Hmm hmm fan att pengar ska vara problemet hela tiden.
Ska iaf bli kul att få börja tävla, vårat mål är att kvala in till SM och EM, det VET ja han fixar.

10-12 feb är det "hundhelg" på Finnskogen. Alla med hund är välkommna, lite socialisering, träning, fest m.m Kika på evenemanget "HundeHelg på Finnskogen" på fb. Komsi komsi, kul för både hundar och hussar/mattar.

Kanske försöka dammsuga och gå ut med min trebenta hund, ha ´re gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar