lördag 28 januari 2012

gråtande hund & öl på kylning

Hur gick natten med sjuklingen? JOOO det ska jag berätta,  pep pep & pep konstant, hoppade upp och ner i sängen. Försökte gå ut med han men gick bara 10 m sen in igen.
Ville försöka få han att kissa efterssom sista kissen blev ju strax innan veterinären typ vid halv 3 på dagen igår. Så till slut vid sådär 02.30 snåret gick vi lite längre och det blev en låång kiss.
Skönt, nu kanske det blir tyst. Men nej han fortsatte gny, jag somnade väl av och till och kl 07.00 fick ja nog och gick upp. Han fick sin medicin + mat.
Då blev allt lugnare sen....

Varje dag ska bandagen på bägge tassar bytas, shit vilken evighets projekt! Sen ska det krånglas med påsar och sockar när vi ska ut så det inte blir blött... Nej nu får detta läkas snabbt, inte tid eller lust med sådant trams.Matte köpte såklart snyggaste bandaget ever, svart med dödskallar off course ;) Rabies vaccinationen är nu färdig också, han fick sin andra spruta när vi ändå var in igår. Så nu kan vi glida runt =)


Så nu sitter jag här som en zombie, så himlans trött. Lite mat i magen sen ryggläge i soffan en stund innan man drar igång kvällens bravader. Ölen står så fint och väntar på mig i kylen, ska bli så gött med fylla idag :)

ska försöka ta lite bilder på sjuklingen när jag får tillfälle...

På tisdag anländer då Jaden till sverige från Ungern... Ska bli så kul att få se han. Har inte sett bilder på han sen han var ca 9 veckor, så det blir en SUPRISE :) Säkerligen inte så fin, långa ben och ung hund utseende. Men så jävla kul det ska bli... han är så efterlängtad!


ses på Selma ikväll! bye bye

1 kommentar:

  1. Håller tummarna för att Riki snart är frisk.
    Hoppas att resan går bra för Jaden och han snart är hemma hos er=)

    SvaraRadera